Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s játry nebo s uzeným bůčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 724 kJ / 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 85,97 g |
– nasycené | 26,79 g |
– nenasycené | 52,89 g |
–– mononenasycené | 40,13 g |
–– polynenasycené | 12,76 g |
––– omega 3 | 1,94 g |
Vláknina | 4,79 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,84 g |
Sacharidy | 9,46 g |
– cukry | 4,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 200 g plátek z kýty (můžeme nahradit pleckem) | Vepřová kýta | |
50 g 50 g drůbežích jater vcelku | Játra kuřecí | 50 g |
50 50 g špalíček špeku | Špek | |
1 lžičku 1 lžičku pesta (z pažitky) | Pesto bazalkové | 5 g |
špetku špetku soli | Sůl mořská | |
mletého pepře | Pepř černý mletý | |
200 200 g plátek z kýty (můžeme nahradit pleckem) | Vepřová kýta | |
50 g 50 g uzeného bůčku (měla jsem domácí) | Vepřový bok uzený | 50 g |
1 lžičku 1 lžičku pesta (z pažitky) | Pesto bazalkové | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
50 g 50 g nakrájeného špeku | Špek | 50 g |
1 1 nakrájenou větší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu (můžeme vynechat a dochutit pouze solí) | Bujón zeleninový | 5 g |