Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s játry nebo s uzeným bůčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 724 kJ /
890 kcal
Bílkoviny18,38 g
– z toho živočišné bílkoviny17,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky85,97 g
– nasycené26,79 g
– nenasycené52,89 g
–– mononenasycené40,13 g
–– polynenasycené12,76 g
––– omega 31,94 g
Vláknina4,79 g
Cholesterol 307 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,84 g
Sacharidy9,46 g
– cukry4,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 200 g plátek z kýty (můžeme nahradit pleckem) Vepřová kýta
50 g 50 g drůbežích jater vcelku Játra kuřecí 50 g
50 50 g špalíček špeku Špek
1 lžičku 1 lžičku pesta (z pažitky) Pesto bazalkové 5 g
špetku špetku soli Sůl mořská
mletého pepře Pepř černý mletý
200 200 g plátek z kýty (můžeme nahradit pleckem) Vepřová kýta
50 g 50 g uzeného bůčku (měla jsem domácí) Vepřový bok uzený 50 g
1 lžičku 1 lžičku pesta (z pažitky) Pesto bazalkové 5 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
50 g 50 g nakrájeného špeku Špek 50 g
1 1 nakrájenou větší cibuli Cibule čerstvá 70 g
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujónu (můžeme vynechat a dochutit pouze solí) Bujón zeleninový 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.