Nutriční hodnoty (Jehněčí kolínko s bramboro-celerovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,08 g |
Tuky | 9,32 g |
– nasycené | 5,19 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 1,04 g |
–– polynenasycené | 2,96 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 31,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 599 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 29,67 g |
– cukry | 15,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 jehněčí kolínka | Jehně hruď | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 velká bulva celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1 litr 1 litr masového vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
5 větviček 5 větviček rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
5 větviček 5 větviček tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový |