Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí kolínko s bramboro-celerovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 371 kJ /
328 kcal
Bílkoviny16,75 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,08 g
Tuky9,32 g
– nasycené5,19 g
– nenasycené4,00 g
–– mononenasycené1,04 g
–– polynenasycené2,96 g
––– omega 30,33 g
Vláknina31,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 599 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy29,67 g
– cukry15,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 jehněčí kolínka Jehně hruď
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 velká bulva celeru Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1 litr 1 litr masového vývaru Vývar masový 1000 ml
5 větviček 5 větviček rozmarýnu Rozmarýn sušený
5 větviček 5 větviček tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslo Máslo kravské
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.