Nutriční hodnoty (Perník Margot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 12 815 kJ / 3 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 23,87 g |
– nasycené | 7,14 g |
– nenasycené | 10,60 g |
–– mononenasycené | 7,10 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 309 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 628,65 g |
– cukry | 272,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 čokoláda Margot | Čokoládová tyčinka | |
tuk na vymazání pekáčku | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
pikantní zavařenina (rybízová) | Marmeláda z červeného rybízu | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
čokoládové zdobení | Cukrářské zdobení | |
mandlové lupínky | Mandle loupané |