Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná bábovka s vaječným likérem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 101 kJ /
5 043 kcal
Bílkoviny99,00 g
– z toho živočišné bílkoviny52,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,95 g
Tuky257,56 g
– nasycené147,87 g
– nenasycené94,16 g
–– mononenasycené80,44 g
–– polynenasycené13,72 g
––– omega 31,37 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 2,02 g
Sodík 719 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy530,80 g
– cukry221,60 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
1 PL 1 PL citronové šťávy (na pokapání jablíček na kostičky) Šťáva z citrónu 15 ml
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
sůl Sůl mořská
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 ml 150 ml vaječného likéru Likér vaječný 150 ml
210 g 210 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 210 g
210 g 210 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 210 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
kakao Kakao prášek
čokoládové zdobení Cukrářské zdobení
bílá čokoláda (poleva) na ozdobu (já nedávala) Čokoláda mléčná 25%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.