Nutriční hodnoty (Jablečná bábovka s vaječným likérem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 101 kJ / 5 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,95 g |
Tuky | 257,56 g |
– nasycené | 147,87 g |
– nenasycené | 94,16 g |
–– mononenasycené | 80,44 g |
–– polynenasycené | 13,72 g |
––– omega 3 | 1,37 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 2,02 g |
Sodík | 719 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 530,80 g |
– cukry | 221,60 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1 PL 1 PL citronové šťávy (na pokapání jablíček na kostičky) | Šťáva z citrónu | 15 ml |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 ml 150 ml vaječného likéru | Likér vaječný | 150 ml |
210 g 210 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 210 g |
210 g 210 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 210 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
kakao | Kakao prášek | |
čokoládové zdobení | Cukrářské zdobení | |
bílá čokoláda (poleva) na ozdobu (já nedávala) | Čokoláda mléčná 25% |