Nutriční hodnoty (Linecký koláč s jablky a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 808 kJ / 5 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,05 g |
Tuky | 248,42 g |
– nasycené | 134,41 g |
– nenasycené | 101,74 g |
–– mononenasycené | 68,59 g |
–– polynenasycené | 33,16 g |
––– omega 3 | 5,12 g |
Vláknina | 51,20 g |
Cholesterol | 871 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 747,78 g |
– cukry | 414,56 g |
––– laktóza | 1,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
tuk na vymazání | Margarín | |
8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
3 sáčky 3 sáčky skořicového cukru | Cukr skořicový | 24 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
50 g 50 g vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 50 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
trocha trocha vody | Voda | |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1 sáček 1 sáček skořicového cukru | Cukr skořicový | 8 g |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |