Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Linecký koláč s jablky a drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie23 808 kJ /
5 690 kcal
Bílkoviny69,41 g
– z toho živočišné bílkoviny10,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,05 g
Tuky248,42 g
– nasycené134,41 g
– nenasycené101,74 g
–– mononenasycené68,59 g
–– polynenasycené33,16 g
––– omega 35,12 g
Vláknina51,20 g
Cholesterol 871 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy747,78 g
– cukry414,56 g
––– laktóza1,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
tuk na vymazání Margarín
8 8 jablek Jablko čerstvé 1200 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
3 sáčky 3 sáčky skořicového cukru Cukr skořicový 24 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
50 g 50 g vanilkového pudinkového prášku Puding v prášku 50 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
trocha trocha vody Voda
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 sáček 1 sáček skořicového cukru Cukr skořicový 8 g
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.