Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolicovo-zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie1 588 kJ /
380 kcal
Bílkoviny25,47 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,79 g
Tuky8,80 g
– nasycené2,04 g
– nenasycené4,17 g
–– mononenasycené2,90 g
–– polynenasycené1,27 g
––– omega 30,04 g
Vláknina21,78 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy40,30 g
– cukry15,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 brokolice Brokolice čerstvá 250 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
kus kus pórku Pórek čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
5 5 ředkviček Ředkvička čerstvá
1/2 1/2 kedlubny Kedluben čerstvý 90 g
1/2 1/2 menší kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 list 1 list libečku Libeček čerstvý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
1 1 velká lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
olej (nebo máslo) Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.