Nutriční hodnoty (Jednoduchý zapečený květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 191 kJ / 1 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 68,62 g |
– nasycené | 31,14 g |
– nenasycené | 31,48 g |
–– mononenasycené | 17,10 g |
–– polynenasycené | 14,38 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 748 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,17 g |
Sacharidy | 175,15 g |
– cukry | 19,75 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
20 dkg 20 dkg šunkového salámu | Měkký salám | 200 g |
15 dkg 15 dkg eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 12% smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |