Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sulc-huspenina z vepřové hlavy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie690 kJ /
165 kcal
Bílkoviny12,66 g
– z toho živočišné bílkoviny8,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,06 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,19 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy25,10 g
– cukry9,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřová hlava Vepřová hlava (jedlý podíl)
15 kuliček 15 kuliček celého pepře Pepř černý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 malá sklenka Hradišťanky Zelenina směs sterilovaná
100 ml 100 ml octa Ocet lihový 100 ml
10 g 10 g sypké želatiny Želatina vepřová 10 g
sůl (dle potřeby) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.