Nutriční hodnoty (Sulc-huspenina z vepřové hlavy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 690 kJ / 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 25,10 g |
– cukry | 9,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vepřová hlava | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
15 kuliček 15 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 malá sklenka Hradišťanky | Zelenina směs sterilovaná | |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
10 g 10 g sypké želatiny | Želatina vepřová | 10 g |
sůl (dle potřeby) | Sůl mořská |