Nutriční hodnoty (Kapr pečený na cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 143 kJ / 512 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,83 g |
Tuky | 23,25 g |
– nasycené | 1,78 g |
– nenasycené | 20,31 g |
–– mononenasycené | 14,33 g |
–– polynenasycené | 5,99 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 18,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,95 g |
– cukry | 19,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
200 ml 200 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1 lžička 1 lžička sladké červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička pálivé červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |