Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr pečený na cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 143 kJ /
512 kcal
Bílkoviny4,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,83 g
Tuky23,25 g
– nasycené1,78 g
– nenasycené20,31 g
–– mononenasycené14,33 g
–– polynenasycené5,99 g
––– omega 31,80 g
Vláknina18,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,95 g
– cukry19,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce kapra Kapr
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
200 ml 200 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 200 ml
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
1 lžička 1 lžička sladké červené papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička pálivé červené papriky Paprika červená čerstvá 10 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.