Nutriční hodnoty (Knedlo, zelo, kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 591 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 359,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 334,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,11 g |
Tuky | 37,56 g |
– nasycené | 7,45 g |
– nenasycené | 24,38 g |
–– mononenasycené | 17,00 g |
–– polynenasycené | 7,38 g |
––– omega 3 | 3,93 g |
Vláknina | 41,31 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 7,29 g |
Sůl | 18,17 g |
Sacharidy | 173,90 g |
– cukry | 31,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 kg 1 kg cukety | Cuketa čerstvá | 1000 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
kmín | Kmín | |
750 g 750 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 750 g |
100-15 100-15 0g celozrnné pšeničné mouky (jemně mleté) | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |