Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Norská ryba)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 292 kJ /
548 kcal
Bílkoviny12,64 g
– z toho živočišné bílkoviny10,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky42,20 g
– nasycené27,06 g
– nenasycené12,82 g
–– mononenasycené11,44 g
–– polynenasycené1,38 g
––– omega 30,38 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 137 mg
Sodík 312 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy26,44 g
– cukry22,44 g
––– laktóza14,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Filety Filety z pangase Pangas filet
1 1 pórek Pórek čerstvý
4 4 větší mrkve Mrkev čerstvá 200 g
2 kelímky 2 kelímky zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 380 ml
koření na ryby (lze také smíchat sušený česnek, pepř a tymián) Grilovací koření
sýr Sýr kravský tvrdý 30%
citron Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.