Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikao řezy dle Zorky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 025 kJ /
3 830 kcal
Bílkoviny58,51 g
– z toho živočišné bílkoviny44,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,41 g
Tuky219,11 g
– nasycené98,76 g
– nenasycené108,52 g
–– mononenasycené84,53 g
–– polynenasycené23,99 g
––– omega 31,76 g
Vláknina10,90 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 664 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy400,55 g
– cukry235,50 g
––– laktóza13,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
2 pl 2 pl horké vody Voda 36 ml
75 g 75 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 75 g
75 g 75 g Solamylu Bramborový škrob 75 g
1,5 pl 1,5 pl kakao Kakao prášek 37.5 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
plechovka plechovka broskví Dužina broskve čerstvá
Pikao Mléko kondenzované slazené
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
125 g 125 g hery Margarín 125 g
rum dle chuti Rum
2 2 šlehačky Šlehačka 35%
ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
vanilkový cukr Cukr vanilkový
želatinový ztužovač Ztužovač želatinový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.