Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkovo-dýňová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie171 kJ /
41 kcal
Bílkoviny1,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,03 g
Tuky0,32 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,03 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 velký pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky muškátového oříšku Muškátový oříšek 2.5 g
bylinky - sušený libeček. petrželka, celerová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.