Nutriční hodnoty (Škvarky v domácí pekárně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 29 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,23 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,07 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 0,74 g |
– cukry | 0,74 g |
––– laktóza | 0,74 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |