Nutriční hodnoty (Bylinkový okoun)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 113 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
Tuky | 85,58 g |
– nasycené | 53,61 g |
– nenasycené | 29,69 g |
–– mononenasycené | 26,53 g |
–– polynenasycené | 3,16 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 6,21 g |
Cholesterol | 555 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 17,27 g |
– cukry | 4,58 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g okouna nilského (filety) | Mořský okoun | 500 g |
3 větvičky 3 větvičky čerstvého citronového tymiánu | Tymián sušený | |
10 lístků 10 lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
kůra z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
citronový pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
1/2 1/2 citronu na šťávu | Citrón čerstvý | 45 g |