Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Škvarkové placky z Podřipska)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 536 kJ /
4 430 kcal
Bílkoviny108,18 g
– z toho živočišné bílkoviny36,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,00 g
Tuky238,48 g
– nasycené83,31 g
– nenasycené142,09 g
–– mononenasycené106,42 g
–– polynenasycené35,67 g
––– omega 32,65 g
Vláknina21,20 g
Cholesterol 368 mg
Sodík 949 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy452,20 g
– cukry37,05 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 dkg 40 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1/2 1/2 ČL cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
4 dkg 4 dkg droždí Droždí pekařské lisované 40 g
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
10 dkg 10 dkg Hery Margarín 100 g
20 dkg 20 dkg škvarků Škvarky 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.