Nutriční hodnoty (Škvarkové placky z Podřipska)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 536 kJ / 4 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 238,48 g |
– nasycené | 83,31 g |
– nenasycené | 142,09 g |
–– mononenasycené | 106,42 g |
–– polynenasycené | 35,67 g |
––– omega 3 | 2,65 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 949 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 452,20 g |
– cukry | 37,05 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1/2 1/2 ČL cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
4 dkg 4 dkg droždí | Droždí pekařské lisované | 40 g |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
10 dkg 10 dkg Hery | Margarín | 100 g |
20 dkg 20 dkg škvarků | Škvarky | 200 g |