Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie185 kJ /
44 kcal
Bílkoviny1,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,33 g
Tuky0,24 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,26 g
Sůl3,00 g
Sacharidy8,20 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
filety filety Hejka nebo jiné ryby Hejk filet
8 8 nových brambor Brambor raný
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
rozmarýn čerstvý Rozmarýn sušený
bazalka čerstvá Bazalka čerstvá
meduňka čerstvá Máta peprná list čerstvá
pažitka čerstvá Pažitka čerstvá
šalvěj čerstvá Šalvěj čerstvá
špetka špetka citronového pepře Pepř černý
špetka špetka soli Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
olej Olej řepkový
1 KL 1 KL koření na ryby Grilovací koření 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.