Nutriční hodnoty (Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 185 kJ / 44 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,33 g |
Tuky | 0,24 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 8,20 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
filety filety Hejka nebo jiné ryby | Hejk filet | |
8 8 nových brambor | Brambor raný | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
rozmarýn čerstvý | Rozmarýn sušený | |
bazalka čerstvá | Bazalka čerstvá | |
meduňka čerstvá | Máta peprná list čerstvá | |
pažitka čerstvá | Pažitka čerstvá | |
šalvěj čerstvá | Šalvěj čerstvá | |
špetka špetka citronového pepře | Pepř černý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olej | Olej řepkový | |
1 KL 1 KL koření na ryby | Grilovací koření | 5 g |