Nutriční hodnoty (Šalát z kyslej kapusty s chrenom a jablkom)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 242 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 2,04 g |
– nasycené | 0,64 g |
– nenasycené | 1,06 g |
–– mononenasycené | 0,14 g |
–– polynenasycené | 0,92 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 48,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
křen podle chuti | Křen čerstvý | |
celý kmín | Kmín | |
práškový cukr | Cukr bílý |