Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šalát z kyslej kapusty s chrenom a jablkom)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 242 kJ /
297 kcal
Bílkoviny9,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,20 g
Tuky2,04 g
– nasycené0,64 g
– nenasycené1,06 g
–– mononenasycené0,14 g
–– polynenasycené0,92 g
––– omega 30,08 g
Vláknina20,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry48,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg kysané zelí Zelí bílé kvašené 500 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
křen podle chuti Křen čerstvý
celý kmín Kmín
práškový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.