Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Věnečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 689 kJ /
3 750 kcal
Bílkoviny140,32 g
– z toho živočišné bílkoviny111,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,23 g
Tuky98,23 g
– nasycené30,74 g
– nenasycené43,77 g
–– mononenasycené33,08 g
–– polynenasycené10,69 g
––– omega 30,64 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 2,68 g
Sodík 1,20 g
Sůl2,70 g
Sacharidy541,12 g
– cukry262,76 g
––– laktóza49,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
2 2 bílky Vaječný bílek 66 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
50 ml 50 ml rumu (nebo i víc) Rum 50 ml
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
5 5 žloutků Vaječný žloutek 115 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
300 g 300 g moučkového cukru Cukr bílý 300 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
3 lžíce 3 lžíce horkého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.