Nutriční hodnoty (Vepřový bok s vůní citronu, česneku a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 646 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 243,55 g |
– nasycené | 59,48 g |
– nenasycené | 134,82 g |
–– mononenasycené | 107,94 g |
–– polynenasycené | 26,88 g |
––– omega 3 | 2,63 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 463 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 30,36 g |
– cukry | 5,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřového boku s kostí | Vepřový bok | 750 g |
2 2 lžíce lístků čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
kůra ze 2 kůra ze 2 větších citronů | Citrón čerstvý | 180 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1,5-2 lžíce 1,5-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 19.25 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín (podle chuti) | Kmín mletý |