Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový bok s vůní citronu, česneku a tymiánu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 646 kJ /
2 783 kcal
Bílkoviny112,95 g
– z toho živočišné bílkoviny108,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky243,55 g
– nasycené59,48 g
– nenasycené134,82 g
–– mononenasycené107,94 g
–– polynenasycené26,88 g
––– omega 32,63 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 345 mg
Sodík 463 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy30,36 g
– cukry5,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřového boku s kostí Vepřový bok 750 g
2 2 lžíce lístků čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
kůra ze 2 kůra ze 2 větších citronů Citrón čerstvý 180 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1,5-2 lžíce 1,5-2 lžíce oleje Olej řepkový 19.25 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín (podle chuti) Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.