Nutriční hodnoty (Bulky s olivovo-rajčatovou tapenádou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 289 kJ / 1 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,69 g |
Tuky | 76,81 g |
– nasycené | 26,45 g |
– nenasycené | 45,16 g |
–– mononenasycené | 38,81 g |
–– polynenasycené | 6,36 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 28,36 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 772 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 118,89 g |
– cukry | 89,45 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 celozrnné bulky | Houska pšeničná | |
300 g 300 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 300 g |
150 g 150 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (panenského) | Olej olivový | 11 ml |
10 lístků 10 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
200 g 200 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 200 g |