Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelové větrníky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie26 011 kJ /
6 217 kcal
Bílkoviny177,45 g
– z toho živočišné bílkoviny131,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,00 g
Tuky357,82 g
– nasycené179,77 g
– nenasycené151,33 g
–– mononenasycené118,84 g
–– polynenasycené32,50 g
––– omega 33,77 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 2,73 g
Sodík 1,53 g
Sůl3,60 g
Sacharidy565,65 g
– cukry288,40 g
––– laktóza18,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
120 g 120 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 120 g
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
7-8 7-8 vajec Vejce slepičí 525 g
150 g 150 g cukru krystal Cukr bílý 150 g
600 ml 600 ml smetany ke šlehání (alespoň 33 %) Smetana kravská sladká 30% 600 ml
4 lžíce 4 lžíce práškové želatiny Želatina vepřová 60 g
100 g 100 g krystalového cukru Cukr bílý 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.