Nutriční hodnoty (Škvarkové pagáče trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 236 kJ / 4 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,64 g |
Tuky | 208,24 g |
– nasycené | 83,12 g |
– nenasycené | 112,24 g |
–– mononenasycené | 88,99 g |
–– polynenasycené | 23,25 g |
––– omega 3 | 1,28 g |
Vláknina | 25,15 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 7,38 g |
Sůl | 18,14 g |
Sacharidy | 536,66 g |
– cukry | 38,85 g |
––– laktóza | 18,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 600 g |
100 g 100 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 100 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
30 g 30 g droždí čerstvého | Droždí pekařské lisované | 30 g |
200-250 ml 200-250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 225 ml |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
3 lžíce 3 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 45 ml |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
200 g 200 g mletých škvarků | Škvarky | 200 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře mletého | Pepř černý mletý | 2.5 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |