Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Balkánský pekáček s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 738 kJ /
2 088 kcal
Bílkoviny188,04 g
– z toho živočišné bílkoviny172,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,78 g
Tuky88,16 g
– nasycené35,21 g
– nenasycené45,89 g
–– mononenasycené34,06 g
–– polynenasycené11,84 g
––– omega 33,25 g
Vláknina19,72 g
Cholesterol 989 mg
Sodík 4,70 g
Sůl11,12 g
Sacharidy126,35 g
– cukry44,80 g
––– laktóza13,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecího masa Kuře prso 500 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 1 střední cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 paprika červená Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 paprika zelená Paprika zelená čerstvá
1 1 paprika žlutá Paprika žlutá čerstvá 150 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
500 g 500 g brambor vařených Brambor zimní 500 g
200 g 200 g sýra balkánského typu Sýr balkánský (50% t. v s.) 200 g
200 ml 200 ml podmáslí (kefíru, mléka) Podmáslí 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.