Nutriční hodnoty (Balkánský pekáček s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 738 kJ / 2 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 188,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 172,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,78 g |
Tuky | 88,16 g |
– nasycené | 35,21 g |
– nenasycené | 45,89 g |
–– mononenasycené | 34,06 g |
–– polynenasycené | 11,84 g |
––– omega 3 | 3,25 g |
Vláknina | 19,72 g |
Cholesterol | 989 mg |
Sodík | 4,70 g |
Sůl | 11,12 g |
Sacharidy | 126,35 g |
– cukry | 44,80 g |
––– laktóza | 13,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
500 g 500 g brambor vařených | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g sýra balkánského typu | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
200 ml 200 ml podmáslí (kefíru, mléka) | Podmáslí | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |