Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicový jablkovník bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 088 kJ /
2 889 kcal
Bílkoviny46,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,68 g
Tuky55,64 g
– nasycené4,71 g
– nenasycené44,63 g
–– mononenasycené30,04 g
–– polynenasycené14,59 g
––– omega 33,69 g
Vláknina42,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,46 g
Sůl0,96 g
Sacharidy529,20 g
– cukry157,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g bezlepkové mouky (Doves Farm samokypřící) Mouka pohanková 450 g
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
½ l žičky žičky xanthanu nebo guaru E415 - Xanthan
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
2 2 větší jablka nastrouhaná nahrubo Jablko čerstvé 300 g
450 ml 450 ml vody Voda 450 ml
šťáva a kůra z jednoho menšího citronu Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.