Nutriční hodnoty (Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 799 kJ / 2 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,02 g |
Tuky | 166,19 g |
– nasycené | 68,53 g |
– nenasycené | 91,89 g |
–– mononenasycené | 73,49 g |
–– polynenasycené | 18,40 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 12,21 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,80 g |
Sacharidy | 36,00 g |
– cukry | 17,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového srdce | Srdce vepřové | 600 g |
150 g 150 g gazdovské slaniny | Špek | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 masitá zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky (pokud máme, můžeme použít uzenou) | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
snítka snítka čerstvého libečku (lze vynechat) | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
200 ml 200 ml studené vody | Voda | 200 ml |