Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 799 kJ /
2 103 kcal
Bílkoviny112,07 g
– z toho živočišné bílkoviny106,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,02 g
Tuky166,19 g
– nasycené68,53 g
– nenasycené91,89 g
–– mononenasycené73,49 g
–– polynenasycené18,40 g
––– omega 31,24 g
Vláknina12,21 g
Cholesterol 375 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,80 g
Sacharidy36,00 g
– cukry17,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového srdce Srdce vepřové 600 g
150 g 150 g gazdovské slaniny Špek 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 masitá zelená paprika Paprika zelená čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky (pokud máme, můžeme použít uzenou) Paprika červená sušená 10 g
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
snítka snítka čerstvého libečku (lze vynechat) Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
200 ml 200 ml studené vody Voda 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.