Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kisir (turecký salát))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 805 kJ /
1 148 kcal
Bílkoviny26,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,55 g
Tuky35,45 g
– nasycené2,73 g
– nenasycené31,01 g
–– mononenasycené21,25 g
–– polynenasycené9,76 g
––– omega 32,73 g
Vláknina25,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy168,00 g
– cukry13,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml drobného bulguru Pšeničný bulgur 200 g
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
lžíce lžíce paprikové pasty Pasta papriková
několik několik floků sušené feferonky Chilli paprička sušená
2-3 2-3 rajčata Rajče červené čerstvé 150 g
1/2 1/2 velké salátové okurky Okurka salátová čerstvá
2 2 menší kyselé okurky Okurka polní zavařená
2 lžíce 2 lžíce natě hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
4-5 4-5 jarních cibulek i s natí Cibulka jarní čerstvá
lžíce lžíce kopru Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.