Nutriční hodnoty (Kisir (turecký salát))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 805 kJ / 1 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,55 g |
Tuky | 35,45 g |
– nasycené | 2,73 g |
– nenasycené | 31,01 g |
–– mononenasycené | 21,25 g |
–– polynenasycené | 9,76 g |
––– omega 3 | 2,73 g |
Vláknina | 25,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 65 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 168,00 g |
– cukry | 13,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml drobného bulguru | Pšeničný bulgur | 200 g |
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
lžíce lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | |
několik několik floků sušené feferonky | Chilli paprička sušená | |
2-3 2-3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 150 g |
1/2 1/2 velké salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 menší kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 lžíce 2 lžíce natě hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
4-5 4-5 jarních cibulek i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
lžíce lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |