Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Flambovaný rump steak s omáčkou s brandy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie844 kJ /
202 kcal
Bílkoviny0,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,10 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy29,31 g
– cukry28,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 rump steak ( měla jsem o hmotnosti 400g) Hovězí kýta
čerstvě drcený pepř Pepř černý
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
čerstvý tymián Tymián čerstvý
hrubá mořská sůl Sůl mořská
2 PL 2 PL brandy Brandy 30 ml
2 2 šalotky ( popř. bílá část ze dvou jarních cibulek ) Cibulka jarní čerstvá
1 PL 1 PL medu Med nepasterovaný 36 g
trochu trochu balsamikového octa Ocet balsamikový bílý
1 PL 1 PL demi glace Demi-glace
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.