Nutriční hodnoty (Flambovaný rump steak s omáčkou s brandy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 844 kJ / 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,10 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,31 g |
– cukry | 28,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 rump steak ( měla jsem o hmotnosti 400g) | Hovězí kýta | |
čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
2 PL 2 PL brandy | Brandy | 30 ml |
2 2 šalotky ( popř. bílá část ze dvou jarních cibulek ) | Cibulka jarní čerstvá | |
1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g |
trochu trochu balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | |
1 PL 1 PL demi glace | Demi-glace | |
olej | Olej řepkový |