Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená vepřová plec prošpikovaná mladým česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 407 kJ /
2 009 kcal
Bílkoviny276,86 g
– z toho živočišné bílkoviny258,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,16 g
Tuky56,02 g
– nasycené14,04 g
– nenasycené27,95 g
–– mononenasycené23,85 g
–– polynenasycené4,11 g
––– omega 30,26 g
Vláknina46,20 g
Cholesterol 845 mg
Sodík 715 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy93,60 g
– cukry13,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,3 kg 1,3 kg vepřové plece (s kostí a kůží - příčný řez vysoký 4 cm) Vepřová plec 1299.9999523162842 g
3 palice 3 palice česneku (mladého čerstvého) Česnek čerstvý 270 g
2 2 karotky Mrkev čerstvá
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
3 lístky 3 lístky libečku Libeček čerstvý
2 2 cibule (střední) Cibule čerstvá 140 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
vývar Vývar hovězí
slunečnicový olej Olej slunečnicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.