Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s vanilkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 859 kJ / 3 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,29 g |
Tuky | 211,63 g |
– nasycené | 72,34 g |
– nenasycené | 121,87 g |
–– mononenasycené | 93,64 g |
–– polynenasycené | 28,23 g |
––– omega 3 | 7,08 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 633 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 339,39 g |
– cukry | 203,50 g |
––– laktóza | 15,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
4 lžíce 4 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 80 ml |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
60 g 60 g krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
300 g 300 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 300 g |
1 sáček 1 sáček jahodové želé |