Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s vanilkovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 859 kJ /
3 552 kcal
Bílkoviny67,27 g
– z toho živočišné bílkoviny52,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,29 g
Tuky211,63 g
– nasycené72,34 g
– nenasycené121,87 g
–– mononenasycené93,64 g
–– polynenasycené28,23 g
––– omega 37,08 g
Vláknina10,08 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 633 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy339,39 g
– cukry203,50 g
––– laktóza15,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
120 g 120 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 120 g
4 lžíce 4 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 80 ml
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
300 g 300 g čerstvých jahod Jahody čerstvé 300 g
1 sáček 1 sáček jahodové želé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.