Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový dortík pro Miky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 773 kJ /
5 443 kcal
Bílkoviny56,47 g
– z toho živočišné bílkoviny36,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky347,24 g
– nasycené147,66 g
– nenasycené182,90 g
–– mononenasycené145,70 g
–– polynenasycené37,20 g
––– omega 39,88 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 647 mg
Sůl2,76 g
Sacharidy520,00 g
– cukry356,00 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
20 dkg 20 dkg cukru písek Cukr bílý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 2 rovné lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 24 g
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
8 lžic 8 lžic horké vody Voda 144 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
jahody (rozvařené s cukrem) Jahody čerstvé
želatinový ztužovač Ztužovač želatinový
vanilkový puding - hustý Puding v prášku
Jahodový přeliv: jahody Jahody čerstvé
cukr (rozvařit) Cukr bílý
přidat želatinový ztužovač Ztužovač želatinový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.