Nutriční hodnoty (Španělské tapas)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 676 kJ / 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 37,82 g |
– nasycené | 5,17 g |
– nenasycené | 30,64 g |
–– mononenasycené | 26,74 g |
–– polynenasycené | 3,90 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 7,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 8,88 g |
– cukry | 0,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g černých oliv (zelených) | Olivy čerstvé zralé | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce kapary | Kapary | 15 g |
5 ks 5 ks ančoviček | Ančovičky v oleji | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
6 lístků 6 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
mletý pepř (z mlýnku) | Pepř černý mletý | |
sůl (opatrně ančovičky jsou dostatečně slané) | Ančovičky v oleji | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
Galia meloun (medový meloun) | Meloun cukrový čerstvý | |
italské prosciutto (španělská sušená šunka Jamón serrano) | Pršut | |
mleté maso | Vepřový ořez | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
ostrý kečup (nebo cayanský pepř) | Kečup ostrý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
oregano | Oregano sušené |