Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Španělské tapas)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 676 kJ /
401 kcal
Bílkoviny2,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky37,82 g
– nasycené5,17 g
– nenasycené30,64 g
–– mononenasycené26,74 g
–– polynenasycené3,90 g
––– omega 30,12 g
Vláknina7,51 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 476 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy8,88 g
– cukry0,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g černých oliv (zelených) Olivy čerstvé zralé 200 g
1 lžíce 1 lžíce kapary Kapary 15 g
5 ks 5 ks ančoviček Ančovičky v oleji
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
trochu trochu citronové šťávy Šťáva z citrónu
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
6 lístků 6 lístků bazalky Bazalka čerstvá
1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje Olej olivový 16.5 ml
mletý pepř (z mlýnku) Pepř černý mletý
sůl (opatrně ančovičky jsou dostatečně slané) Ančovičky v oleji
tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%
Galia meloun (medový meloun) Meloun cukrový čerstvý
italské prosciutto (španělská sušená šunka Jamón serrano) Pršut
mleté maso Vepřový ořez
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá
ostrý kečup (nebo cayanský pepř) Kečup ostrý
bazalka Bazalka čerstvá
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
oregano Oregano sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.