Nutriční hodnoty (Pórkovo - žampionová pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 975 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,12 g |
Tuky | 35,23 g |
– nasycené | 22,53 g |
– nenasycené | 12,55 g |
–– mononenasycené | 9,82 g |
–– polynenasycené | 2,73 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 10,28 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 16,02 g |
– cukry | 7,66 g |
––– laktóza | 3,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g očištěných žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
120 g 120 g sýru Žervé | Žervé | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |