Nutriční hodnoty (Pastýřův bramborový koláč s bylinkami a kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 788 kJ / 2 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
Tuky | 129,85 g |
– nasycené | 48,01 g |
– nenasycené | 72,14 g |
–– mononenasycené | 58,29 g |
–– polynenasycené | 13,85 g |
––– omega 3 | 2,09 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 847 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 170,50 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
100 g 100 g gazdovské slaniny | Špek | 100 g |
1 1 střední pórek | Pórek čerstvý | |
1 balení 1 balení kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |