Nutriční hodnoty (Bažant s jemnou houbovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 295 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,64 g |
Tuky | 76,90 g |
– nasycené | 35,64 g |
– nenasycené | 37,93 g |
–– mononenasycené | 29,28 g |
–– polynenasycené | 8,65 g |
––– omega 3 | 2,24 g |
Vláknina | 24,54 g |
Cholesterol | 156 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 98,13 g |
– cukry | 68,24 g |
––– laktóza | 6,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 bažanti | Bažant | |
400 ml 400 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 400 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 150 g hřibů (na plátky nakrájených) | Hřib čerstvý | |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
Sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
4 PL 4 PL másla | Máslo kravské | 40 g |
1 panák 1 panák slivovice | Slivovice | 20 ml |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
450 g 450 g pórku | Pórek čerstvý | 450 g |