Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bažant s jemnou houbovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 295 kJ /
1 265 kcal
Bílkoviny20,12 g
– z toho živočišné bílkoviny6,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,64 g
Tuky76,90 g
– nasycené35,64 g
– nenasycené37,93 g
–– mononenasycené29,28 g
–– polynenasycené8,65 g
––– omega 32,24 g
Vláknina24,54 g
Cholesterol 156 mg
Sodík 194 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy98,13 g
– cukry68,24 g
––– laktóza6,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 bažanti Bažant
400 ml 400 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 400 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
150 150 g hřibů (na plátky nakrájených) Hřib čerstvý
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
Sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
4 PL 4 PL másla Máslo kravské 40 g
1 panák 1 panák slivovice Slivovice 20 ml
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
450 g 450 g pórku Pórek čerstvý 450 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.