Nutriční hodnoty (Balkánský salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 893 kJ / 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,54 g |
Tuky | 11,11 g |
– nasycené | 1,55 g |
– nenasycené | 9,38 g |
–– mononenasycené | 7,90 g |
–– polynenasycené | 1,48 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 6,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 22,22 g |
– cukry | 15,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Balkánský sýr (200 g - 250 g) | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 kapka 1 kapka octu (nemusí tam být) | Ocet lihový |