Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Balkánský salát II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie893 kJ /
213 kcal
Bílkoviny3,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,54 g
Tuky11,11 g
– nasycené1,55 g
– nenasycené9,38 g
–– mononenasycené7,90 g
–– polynenasycené1,48 g
––– omega 30,01 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,22 g
– cukry15,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 Balkánský sýr (200 g - 250 g) Sýr balkánský (50% t. v s.)
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 kapka 1 kapka octu (nemusí tam být) Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.