Nutriční hodnoty (Roláda s jahodami a jemným krémem, přelitá hořkou čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 827 kJ / 3 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,17 g |
Tuky | 178,34 g |
– nasycené | 94,10 g |
– nenasycené | 66,10 g |
–– mononenasycené | 56,44 g |
–– polynenasycené | 9,65 g |
––– omega 3 | 1,46 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 1,72 g |
Sodík | 822 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 333,23 g |
– cukry | 234,43 g |
––– laktóza | 8,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
130 g 130 g cukru moučka | Cukr bílý | 130 g |
130 g 130 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 130 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 šlehačka na šlehání | Šlehačka 35% | |
1 vanička 1 vanička Mascarpone | Mascarpone | 250 g |
2 2 polévkové lžíce domácí Lučiny | Lučina 70% t.v s. | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 balíček 1 balíček Smeta-fix od Dr. Oetkera | Ztužovač šlehačky | 10 g |
400-500 g 400-500 g jahod | Jahody čerstvé | 450 g |
100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |