Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roláda s jahodami a jemným krémem, přelitá hořkou čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 827 kJ /
3 305 kcal
Bílkoviny82,25 g
– z toho živočišné bílkoviny62,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,17 g
Tuky178,34 g
– nasycené94,10 g
– nenasycené66,10 g
–– mononenasycené56,44 g
–– polynenasycené9,65 g
––– omega 31,46 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 1,72 g
Sodík 822 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy333,23 g
– cukry234,43 g
––– laktóza8,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
130 g 130 g cukru moučka Cukr bílý 130 g
130 g 130 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 130 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 šlehačka na šlehání Šlehačka 35%
1 vanička 1 vanička Mascarpone Mascarpone 250 g
2 2 polévkové lžíce domácí Lučiny Lučina 70% t.v s.
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 balíček 1 balíček Smeta-fix od Dr. Oetkera Ztužovač šlehačky 10 g
400-500 g 400-500 g jahod Jahody čerstvé 450 g
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.