Nutriční hodnoty (Jahodovo - tvarohové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 304 kJ / 4 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 125,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 201,97 g |
– nasycené | 35,91 g |
– nenasycené | 145,06 g |
–– mononenasycené | 104,74 g |
–– polynenasycené | 40,32 g |
––– omega 3 | 11,06 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 485,47 g |
– cukry | 299,67 g |
––– laktóza | 41,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
12 lžic 12 lžic oleje | Olej řepkový | 132 ml |
12 lžic 12 lžic vlažné vody | Voda | 216 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
moučkový cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
želatina do jogurtových krémů | Želatina vepřová | |
jahody | Jahody čerstvé | |
červené želé na polití | Želatina vepřová |