Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo - tvarohové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 304 kJ /
4 375 kcal
Bílkoviny150,07 g
– z toho živočišné bílkoviny125,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky201,97 g
– nasycené35,91 g
– nenasycené145,06 g
–– mononenasycené104,74 g
–– polynenasycené40,32 g
––– omega 311,06 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 996 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy485,47 g
– cukry299,67 g
––– laktóza41,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
12 lžic 12 lžic oleje Olej řepkový 132 ml
12 lžic 12 lžic vlažné vody Voda 216 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
500 g 500 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
500 g 500 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 500 ml
vanilkový cukr Cukr vanilkový
moučkový cukr (dle chuti) Cukr bílý
želatina do jogurtových krémů Želatina vepřová
jahody Jahody čerstvé
červené želé na polití Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.