Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s červenou čočkou a zázvorem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 073 kJ /
1 213 kcal
Bílkoviny64,09 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,09 g
Tuky6,29 g
– nasycené1,81 g
– nenasycené6,46 g
–– mononenasycené1,69 g
–– polynenasycené4,77 g
––– omega 30,42 g
Vláknina90,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,04 g
Sůl2,20 g
Sacharidy180,50 g
– cukry23,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
5-6 ks 5-6 ks zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
200 g 200 g červené čočky Čočka červená neloupaná 200 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
2 lžičky 2 lžičky nastrouhaného čerstvého zázvoru ( nebo 1 sušeného ) Zázvor čerstvý 10 g
sůl Sůl mořská
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.