Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččina rozcuchanka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 092 kJ /
4 085 kcal
Bílkoviny70,63 g
– z toho živočišné bílkoviny46,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,31 g
Tuky204,21 g
– nasycené117,54 g
– nenasycené73,34 g
–– mononenasycené64,95 g
–– polynenasycené8,39 g
––– omega 31,05 g
Vláknina46,04 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 634 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy468,18 g
– cukry290,39 g
––– laktóza16,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg uvařených brambor ve šlupce den předem Brambor zimní 1000 g
cca 650 g 650 g nakyslých jablek Jablko čerstvé 650 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g rozpuštěného másla Máslo kravské 200 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 Pl 1 Pl skořice Skořice ceylonská 15 g
asi 200 g 200 g cukru krupice nebo 50 g fruktozy pro diabetiky Cukr bílý 200 g
špetička špetička soli Sůl mořská
1 Pl 1 Pl citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
kůra z 1 1 citrónu Citrón čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.