Nutriční hodnoty (Babiččina rozcuchanka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 092 kJ / 4 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,31 g |
Tuky | 204,21 g |
– nasycené | 117,54 g |
– nenasycené | 73,34 g |
–– mononenasycené | 64,95 g |
–– polynenasycené | 8,39 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 46,04 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 634 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 468,18 g |
– cukry | 290,39 g |
––– laktóza | 16,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg uvařených brambor ve šlupce den předem | Brambor zimní | 1000 g |
cca 650 g 650 g nakyslých jablek | Jablko čerstvé | 650 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 200 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 Pl 1 Pl skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
asi 200 g 200 g cukru krupice nebo 50 g fruktozy pro diabetiky | Cukr bílý | 200 g |
špetička špetička soli | Sůl mořská | |
1 Pl 1 Pl citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
kůra z 1 1 citrónu | Citrón čerstvý | 90 g |