Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vypečený baklažán aneb tataráček z opečeného lilku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 148 kJ /
275 kcal
Bílkoviny11,89 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,89 g
Tuky3,64 g
– nasycené0,28 g
– nenasycené1,27 g
–– mononenasycené0,93 g
–– polynenasycené0,34 g
––– omega 30,02 g
Vláknina19,81 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,79 g
– cukry15,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g lilku Lilek čerstvý 400 g
sůl (na vypocení lilku) Sůl mořská
1/2 1/2 citronu (limetky) Citrón čerstvý 45 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce sušené bazalky Bazalka sušená 30 g
olivový olej na opečení Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.