Nutriční hodnoty (Vypečený baklažán aneb tataráček z opečeného lilku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 148 kJ / 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,89 g |
Tuky | 3,64 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 1,27 g |
–– mononenasycené | 0,93 g |
–– polynenasycené | 0,34 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 19,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,79 g |
– cukry | 15,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g lilku | Lilek čerstvý | 400 g |
sůl (na vypocení lilku) | Sůl mořská | |
1/2 1/2 citronu (limetky) | Citrón čerstvý | 45 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce sušené bazalky | Bazalka sušená | 30 g |
olivový olej na opečení | Olej olivový |