Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čevapčiči III)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 474 kJ /
1 069 kcal
Bílkoviny82,28 g
– z toho živočišné bílkoviny80,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,28 g
Tuky75,57 g
– nasycené25,12 g
– nenasycené45,36 g
–– mononenasycené35,18 g
–– polynenasycené10,18 g
––– omega 30,35 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy13,30 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa (směs vepřového a hovězího) Vepřový ořez 500 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
cherry rajčata Rajčata cherry
tatarská omáčka Tatarská omáčka
hořčice Hořčice plnotučná
cibule Cibule čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.