Nutriční hodnoty (Čevapčiči III)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 474 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
Tuky | 75,57 g |
– nasycené | 25,12 g |
– nenasycené | 45,36 g |
–– mononenasycené | 35,18 g |
–– polynenasycené | 10,18 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 13,30 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa (směs vepřového a hovězího) | Vepřový ořez | 500 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
cherry rajčata | Rajčata cherry | |
tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
cibule | Cibule čerstvá |