Nutriční hodnoty (Toskánská cizrnová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 339 kJ / 1 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,99 g |
Tuky | 47,38 g |
– nasycené | 9,58 g |
– nenasycené | 36,19 g |
–– mononenasycené | 21,90 g |
–– polynenasycené | 14,29 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 123,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,34 g |
Sůl | 13,26 g |
Sacharidy | 141,41 g |
– cukry | 39,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 2 velké mrkve (na 1 cm kolečka) | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 řapíkaté celery (na 2 cm kousky) | Celer řapíkatý | |
1 1 cibule (na 1/4) | Cibule čerstvá | 70 g |
300 g 300 g uvařené cizrny | Cizrna | 300 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
pepř | Pepř černý | |
1 litr 1 litr kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
500 g 500 g sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 500 g |
2 snítky 2 snítky rozmarýnu (cca 5-10 cm dlouhé) | Rozmarýn sušený | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
mozzarella | Mozzarella kravská |