Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Toskánská cizrnová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 339 kJ /
1 515 kcal
Bílkoviny71,99 g
– z toho živočišné bílkoviny5,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,99 g
Tuky47,38 g
– nasycené9,58 g
– nenasycené36,19 g
–– mononenasycené21,90 g
–– polynenasycené14,29 g
––– omega 30,84 g
Vláknina123,02 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,34 g
Sůl13,26 g
Sacharidy141,41 g
– cukry39,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 velké mrkve (na 1 cm kolečka) Mrkev čerstvá 100 g
2 2 řapíkaté celery (na 2 cm kousky) Celer řapíkatý
1 1 cibule (na 1/4) Cibule čerstvá 70 g
300 g 300 g uvařené cizrny Cizrna 300 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
pepř Pepř černý
1 litr 1 litr kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
500 g 500 g sterilovaných rajčat Rajče červené sterilované 500 g
2 snítky 2 snítky rozmarýnu (cca 5-10 cm dlouhé) Rozmarýn sušený
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
hrst hrst čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
mozzarella Mozzarella kravská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.