Nutriční hodnoty (Květák zapékaný s paprikou a Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 936 kJ / 1 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 115,48 g |
– nasycené | 65,99 g |
– nenasycené | 39,18 g |
–– mononenasycené | 34,29 g |
–– polynenasycené | 4,89 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 1,30 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 3,01 g |
Sůl | 7,38 g |
Sacharidy | 25,77 g |
– cukry | 21,17 g |
––– laktóza | 20,79 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | 2.5 g |
100-150 g 100-150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 125 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
paprika čerstvá červená | Paprika červená čerstvá | |
paprika čerstvá žlutá | Paprika žlutá čerstvá | |
paprika čerstvá zelená | Paprika zelená čerstvá | |
1 lžička 1 lžička sušené petrželky | Petržel nať sušená | 5 g |
1 1 květák | Květák čerstvý | |
2 kelímky 2 kelímky smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
1 1 pórek (může být i jarní cibulka) | Pórek čerstvý | |
pepř | Pepř černý |