Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák zapékaný s paprikou a Nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 936 kJ /
1 419 kcal
Bílkoviny68,42 g
– z toho živočišné bílkoviny67,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,30 g
Tuky115,48 g
– nasycené65,99 g
– nenasycené39,18 g
–– mononenasycené34,29 g
–– polynenasycené4,89 g
––– omega 30,92 g
Vláknina1,30 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 3,01 g
Sůl7,38 g
Sacharidy25,77 g
– cukry21,17 g
––– laktóza20,79 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené bazalky Bazalka sušená 2.5 g
100-150 g 100-150 g Nivy Niva 50% t. v s. 125 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
paprika čerstvá červená Paprika červená čerstvá
paprika čerstvá žlutá Paprika žlutá čerstvá
paprika čerstvá zelená Paprika zelená čerstvá
1 lžička 1 lžička sušené petrželky Petržel nať sušená 5 g
1 1 květák Květák čerstvý
2 kelímky 2 kelímky smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 500 ml
1 1 pórek (může být i jarní cibulka) Pórek čerstvý
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.