Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Focaccia zo zemiakového cesta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 224 kJ /
1 010 kcal
Bílkoviny31,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,80 g
Tuky5,16 g
– nasycené1,02 g
– nenasycené3,02 g
–– mononenasycené0,51 g
–– polynenasycené2,51 g
––– omega 30,26 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy203,68 g
– cukry13,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
90 g 90 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 90 g
50 g 50 g teplé vody Voda 50 ml
3 g 3 g čerstvého droždí (raději méně, než více) Droždí pekařské lisované 3 g
160 g 160 g hladká mouka Mouka pšeničná hladká 160 g
70 g 70 g uvařeného bramborová kasa
130 g 130 g slinutá voda ve které se vařily brambory Brambor zimní 130 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
třešňové rajčata Rajče červené čerstvé
červená cibule Cibule červená čerstvá
česnekové stroužky Česnek čerstvý
hlavičky jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
rozmarýn Rozmarýn sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.