Nutriční hodnoty (Focaccia zo zemiakového cesta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 224 kJ / 1 010 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,80 g |
Tuky | 5,16 g |
– nasycené | 1,02 g |
– nenasycené | 3,02 g |
–– mononenasycené | 0,51 g |
–– polynenasycené | 2,51 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 203,68 g |
– cukry | 13,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
90 g 90 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 90 g |
50 g 50 g teplé vody | Voda | 50 ml |
3 g 3 g čerstvého droždí (raději méně, než více) | Droždí pekařské lisované | 3 g |
160 g 160 g hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 160 g |
70 g 70 g uvařeného bramborová kasa | ||
130 g 130 g slinutá voda ve které se vařily brambory | Brambor zimní | 130 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
třešňové rajčata | Rajče červené čerstvé | |
červená cibule | Cibule červená čerstvá | |
česnekové stroužky | Česnek čerstvý | |
hlavičky jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený |