Nutriční hodnoty (Zahrádka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 715 kJ / 10 927 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 307,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,32 g |
Tuky | 204,13 g |
– nasycené | 66,65 g |
– nenasycené | 106,41 g |
–– mononenasycené | 78,65 g |
–– polynenasycené | 27,76 g |
––– omega 3 | 4,40 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 3,38 g |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 9,95 g |
Sacharidy | 1 955,14 g |
– cukry | 1 422,52 g |
––– laktóza | 180,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajec (sníh z bílků) | Vejce slepičí | 560 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
400 g 400 g cukru moučka | Cukr bílý | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce prášku do pečiva | Kypřící prášek | 30 g |
8 lžic 8 lžic horké vody | Voda | 144 ml |
2 2 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g polohruhé mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
200 g 200 g cukr moučka | Cukr bílý | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce prášku do pečiva | Kypřící prášek | 15 g |
4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
2 2 vanilkový pudink | Puding v prášku | 80 g |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 máslo | Máslo kravské | 2 g |
lžíce lžíce rumu | Rum | |
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
400 g 400 g sušené polotučné mléko (prosít) | Mléko kravské polotučné sušené | 400 g |
400 g 400 g cukru moučka (prosít) | Cukr bílý | 400 g |
mandlové aroma | Aroma mandlové | |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
5 lžic 5 lžic vody | Voda | 90 ml |