Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,34 g |
Tuky | 10,69 g |
– nasycené | 6,54 g |
– nenasycené | 3,52 g |
–– mononenasycené | 2,78 g |
–– polynenasycené | 0,74 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 31 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 29,99 g |
– cukry | 16,65 g |
––– laktóza | 3,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 450 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
2 2 zarovnané lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | |
80 ml 80 ml bílého vína | Víno bílé suché | 80 ml |
80 ml 80 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 80 ml |
sůl | Sůl mořská |