Nutriční hodnoty (Rybízový zákusek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 168 kJ / 3 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 237,91 g |
– nasycené | 144,15 g |
– nenasycené | 79,43 g |
–– mononenasycené | 70,02 g |
–– polynenasycené | 9,42 g |
––– omega 3 | 2,46 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 359,47 g |
– cukry | 353,67 g |
––– laktóza | 18,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
6 6 plných lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
4 lžíce 4 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 60 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
200 g 200 g Mascarpone (nebo bílá neochucená Philadelphia) | Mascarpone | 200 g |
100 g 100 g práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
400 g 400 g smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
1 balíček 1 balíček práškové želatiny | Želatina vepřová | |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
nastrouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
100 g 100 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 100 g |
400 g 400 g rybízu | Rybíz červený čerstvý | 400 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |