Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karas s marinovanou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 178 kJ /
1 238 kcal
Bílkoviny94,63 g
– z toho živočišné bílkoviny88,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,56 g
Tuky79,39 g
– nasycené16,54 g
– nenasycené46,55 g
–– mononenasycené39,57 g
–– polynenasycené6,98 g
––– omega 31,37 g
Vláknina8,72 g
Cholesterol 427 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,65 g
Sacharidy33,32 g
– cukry18,64 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 - 600 g 500 - 600 g karase Kapr 550 g
sůl Sůl mořská
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
olivový olej na smažení Olej olivový
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1/2 1/2 menšího lilku Lilek čerstvý
1 kus 1 kus mladé cibulky Cibulka jarní čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 větší špetka kurkumy Kurkuma mletá
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
mletý pepř podle chuti Pepř černý mletý
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
oregano Oregano sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.