Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomalený uzený ocásek (křížová kost) se zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 989 kJ /
1 431 kcal
Bílkoviny103,95 g
– z toho živočišné bílkoviny93,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,35 g
Tuky95,81 g
– nasycené24,82 g
– nenasycené69,69 g
–– mononenasycené51,23 g
–– polynenasycené18,46 g
––– omega 30,68 g
Vláknina17,59 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 4,31 g
Sůl10,74 g
Sacharidy31,07 g
– cukry20,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g uzeného vepřového ocásku (křížová kost) Vepřový ocásek 500 g
2 PL 2 PL sádla a škvarků Škvarky 30 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
500 g 500 g kysaného zelí i s nálevem (já použila Roudenské z jižních Čech) Zelí bílé kvašené 500 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 KL 1 KL uzené papriky Paprika uzená 5 g
pepř Pepř černý
celý kmín dle chuti Kmín
(sůl neuvádím, maso je slané takže každý dochutí dle chuti a až nakonec vaření, já nedosolovala) Vepřová kýta

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.